Ankara’dan iÅŸ görüÅŸmesinden dönen; Düziçi ilçesinde faaliyet gösteren Berke Mühendislik Firmasının ortaklarından Adnan Åžahin (45) ve yine Berke Mühendislik personeli olan Ferhat KütüÄŸ (25) Konya'nın EreÄŸli ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Zengen-Aksaray karayolu 8'inci kilometresinde meydana geldi. 45 yaşındaki Adnan Åžahin yönetimindeki 80 DH 111 plakalı otomobil, bir akaryakıt istasyonundan çıkan 47 yaşındaki Abdullah Tokdemir yönetimindeki kamyona çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde sürücüsü Adnan Åžahin ile otomobilde bulunan 25 yaşındaki Ferhat KütüÄŸ olay yerinde hayatlarını kaybetti. Otomobilde bulunan ve araç içerisinde sıkışan Ali KudretoÄŸlu ise itfaiye ekiplerinin yoÄŸun uÄŸraÅŸları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ağır yaralı KudretoÄŸlu, ambulansla NiÄŸde Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kamyon sürücüsü Abdullah Tokdemir jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazada 2 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸini öÄŸrenen kamyon ÅŸoförünün yakınları göz yaÅŸlarına hakim olamadı.
NiÄŸde'den Düziçi ilçesi Atalan beldesindeki baba evine getirilen cenazeler Düziçili çok sayıdaki siyasetçi, esnaf ve vatandaÅŸlar tarafından gözyaÅŸları arasında topraÄŸa verildi.
