Düziçi Kaymakamı Nevzat Åžengök, İlçe Milli EÄŸitim Müdürü Ahmet Sarı ile birlikte eÄŸitime destek veren hayırsever iÅŸ adamlarını ziyaret ederek plaket verdi.
Åžengök, annesi ve babası adına anasınıfı yaptıran iÅŸ adamları Mehmet Alaca, Fuat Yalçın ve kardeÅŸleri Ahmet ve İlyas Yalçın'ı, dedesi ve nenesi adına anasınıfı yaptıran Düziçi GiriÅŸimci İş Adamları DerneÄŸi (DÜGİAD) BaÅŸkanı Rüstem Åžen ve Babası Hakkı Åžen'i, bazı okullarda tadilat ve boya iÅŸlerinde katkıda bulunan inÅŸaat firması sahipleri Hacı Ömer Namlı ve Adnan Öztürk'ü iÅŸ yerlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerinde eÄŸitimin önemine deÄŸinen Åžengök, katkı saÄŸlayan iÅŸ adamlarına teÅŸekkür etti.
Åžengök, iÅŸ adamlarına plaket vererek, "Düziçi'nin eÄŸitimini biraz daha yükseltebildiysek bunda iÅŸ adamlarımızın katkısı çok büyük oldu. İnÅŸallah sizler gibi duyarlı eÄŸitime destek veren insanların sayısı artar" dedi.
İş adamları ise desteklerinin devam edeceÄŸini söylediler .
Mustafa DemirbaÅŸ