Düziçi Haber-Düziçi İlçesinin Haber Portalı duziçi,düziçi haber,düziçi haberleri,osmaniye haber,bahçe,düziçinden haber,resim,video

  • Osmaniye
    14°C
  • Adana
    18°C
  • Hatay
    14°C
Yazı Boyutu: A A A

Düziçi donanımlı bir stadyuma kavuşacak

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ile Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı’nın girişimleri sonucunda ilçe donanımlı bir stadyuma kavuşacak
2012-02-07, 22:00:34
Okunma: 292
0 Yorum
Düziçi donanımlı bir stadyuma kavuşacak

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ile Düziçi Belediye BaÅŸkanı ÖkkeÅŸ Namlı’nın giriÅŸimleri sonucunda ilçe donanımlı bir stadyuma kavuÅŸacak.
Belediye BaÅŸkanı ÖkkeÅŸ Namlı, stadyum yaptırılması konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığından 290 bin lira ödenek aktarıldığını belirti.
Mevcut stadın açık tribünleri sebebiyle sıkıntı yaÅŸandığını ifade eden Namlı, açık tribünlerin de üzerinin kapatılarak stadın modern stadyum haline getirileceÄŸini söyledi.
BaÅŸkan Namlı, stadyumun çevresine çeÅŸitli tesisler yaparak tam donanımlı kompleks haline getirileceÄŸini kaydetti.
Düziçi’nin çehresini deÄŸiÅŸtirmeyi hedeflediklerini belirten BaÅŸkan Namlı, ÅŸehrin en kısa sürede görünümünün deÄŸiÅŸtiÄŸini söyledi.
Namlı, "BildiÄŸiniz gibi uzun bir süredir Düziçi’nin ihtiyacı olan ve bu ilçeye yakışır modern bir stadın yapılması gündemimizdeydi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ile diyalog içerisindeydik. Bu konudaki çalışmalarımız sonuç verdi. Düziçi stadı ve tribün kapatılması için 175 bin, Düziçi spor tesislerinin Bakım ve onarımı için 40 bin, Düziçi sentetik çim yüzeyli futbol sahası için 75 bin olmak üzere toplamda 290 bin lira ödenek ödenek aktarıldı." diye konuÅŸtu. 

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
EN ÇOK OKUNANLAR

YAZARLAR

ARŞİV
ANKET

Site Haritası RSS Beslemeleri