• Osmaniye
    13°C
  • Adana
    13°C
  • Hatay
    13°C


Amatör ligde 11. hafta heyecanı

2011-10-12, 20:25:00
Okunma: 0
0 Yorum
resim

Ligde Cumartesi günü iki karşılaşma oynanacağı açıklandı. Amatör ligin lideri Önderspor bu hafta Cumartesi günü Devrişiyespor ile Cevdetiye 4 nolu sahada 13:30’da karşılaşacak. Günü diğer maçı ise 7 Ocak Şehir Stadında ligde 14 puanla altıncı sırada yer alan Endüstri Meslek Lisesi ile Osmaniyegücü arasında oynanacak.

 

Amatör ligde Pazar günü ise 4 maçlar yine 13:30’da oynanacak. Ligde 15 puanla 5. sırada bulunan Kadirli İdman Yurdu Takımı geçtiğimiz hafta Önderspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle hükmen 4-0 mağlup sayılan ve 3 puanı silinen Bahçespor’u konuk edecek.

 

Geçen haftayı galip kapatıp puanını 12 çıkaran Düziçi Belediyespor’u kendi sahasında ligde 3. sırada bulunan Kadirlispor’u ağırlayacak.

 

Amatör Ligin genç ekiplerinde Osmaniye İdmanyurdu ile Düziçi Gençlerbirliği takımları Cevdetiye 4 Nolu sahada 3 puan mücadelesi verecek. Bu maç ligin alt sıralarını ilgilendiren Mücadelede takımlar hanelerine 3 puanı yazdırıra ateş hattından kurulmanın hesaplarını yapıyor.

 

Diğer bir karşılaşmada ise ligde zirve mücadelesini etkileyecek maçlardan biri averajla 2. sırada bulunan Özel İdare Sağlıkspor’la üst sıralarda yerini korumak isteyen Sitespor arasında 7 Ocak Şehir stadında oynanacak.

 

 
1.AMATÖR LİGİN 10. HAFTA PUAN DURUMU

 

S.NO

Takımlar

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

Önderspor

10

9

1

0

46

2

44

28

2

Özel İdare Sağlık

10

9

1

0

35

4

31

28

3

Kadirlispor

10

6

1

3

33

12

21

19

4

Sitespor

10

5

3

2

31

19

Etiketler :

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.

EN ÇOK OKUNANLAR

YAZARLAR

ARŞİV

ANKET
Bu gün seçim olursa oyunuzu hangi parti için kullanırdınız ?
  • AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi
  • CHP - Cumhuriyet Halk Partisi
  • MHP - Milliyetçi Hareket Partisi
  • SP - Saadet Partisi
  • BBP - Büyük Birlik Partisi
  • HAS - Halkın Sesi Partisi
  • Diğer Bir Partiye.


Site Haritası RSS Beslemeleri