Beklenen hafta geldi ve Önderspor’un da aralarında bulunduÄŸu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) bu hafta sonu baÅŸlıyor.
Yeni bir heyecan birçok ilde olduÄŸu gibi hafta sonu Osmaniye 7 Ocak ÅŸehir stadyumunda Önderspor’un - Adana GençlerbirliÄŸi takımı ile saat:15.00’da yapacağı maç ile start alıyor.
Pazar günü aynı saatte ise grupta ÅŸu maçlar oynanacak: Elazığ Bld. – G.Antep Özel İdare, K.MaraÅŸ Bld. – Elbistan Bld., Kayseri Yolspor – Kayseri Åžekerspor, Erzin Bld. – Kilis Bld., Malatya Özel İdare – Malatya Demirspor
Bütün hazırlıkların tamamlandığı 7 Ocak şehir stadyumu hafta sonu taraftarları bekliyor. Yıllar sonra ilk kez tribünlerde yeni bir heyecan başlıyor.
Önderspor kulüp başkanı Mehmet Aksoy ilk maça galibiyetle başlamak istediklerini kaydederek bütün Osmaniyelileri tribüne kendilerine destek olmaya davet etti.
Spor80


