• Osmaniye
    13°C
  • Adana
    13°C
  • Hatay
    13°C


ODAK DERSHANESİNDEN TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİGİ

2011-10-12, 20:25:00
Okunma: 0
0 Yorum
resim

Düziçi’nde eski Celal Aydın Dershanesi, adını değiştirerek Odak Dershanesi olmasının akabinde bir tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi.
 Bahçe’de Büyükfırat Tesisleri’nde düzenlenen yemekli “Sıra Gecesi”nde bir konuşma yapan dershane müdürü Zekeriya Demirel, şunları söyledi:
“ Arkadaşlarımız bu emaneti bize teslim ettiler. Sizlerden aldığımız bu güç ve destekle sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Davetimize katılan herkese teşekkür ediyor, birlikte olmaktan mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizlere layık olmak ve güzel hizmetler sunmak istiyoruz. Celal Aydın Dershanesi’nin ismini Odak Dershanesi olarak değiştirdik. Size iyi seyirler diliyorum. Sağ olun, var olun.”
 Etkinliğe Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, şube müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Kamalı, CHP Düziçi eski ilçe başkanı Mehmet Uludağ, okul müdürleri, eski ve yeni dershane ortakları ve davetliler eşleriyle birlikte katıldı.
 Davetliler, “Sıra Gecesi”nde çalınan müzik eşliğinde halay çekerek eğlendiler.

Mustafa Demirbaş

Etiketler :

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.

EN ÇOK OKUNANLAR

YAZARLAR

ARŞİV

ANKET
Bu gün seçim olursa oyunuzu hangi parti için kullanırdınız ?
  • AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi
  • CHP - Cumhuriyet Halk Partisi
  • MHP - Milliyetçi Hareket Partisi
  • SP - Saadet Partisi
  • BBP - Büyük Birlik Partisi
  • HAS - Halkın Sesi Partisi
  • Diğer Bir Partiye.


Site Haritası RSS Beslemeleri