Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği Mehmet Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aktif Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Aktif Gazeteciler Cemiyeti BaÅŸkanı Ali Cihangir Åžanlıurfalılar DerneÄŸinin Osmaniye’ye renk kattığını söyledi.
Sıra geceleri ile ÅŸehirde farklı bir ortam oluÅŸturan ve Osmaniye’nin deÄŸiÅŸik kültürlerinden insanları bir araya getiren dernek üyelerine teÅŸekkür eden Cihangir bu faaliyetlerin devamında dernek yöneticilerine baÅŸarılar diledi.
Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Gündüz ise derneklerinin 1.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir program düzenleyeceklerini söyledi.
Gündüz “DerneÄŸimizin birinci yıldönümü dolayısıyla 19 Ocak 2011 ÇarÅŸamba günü Arpacı Sosyal Tesislerinde ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ düzenleyeceÄŸiz. Geceye Åžanlıurfa Belediye BaÅŸkanı Ahmet EÅŸref Fakıbaba, Çevre il ve ilçe belediye baÅŸkanları sivil toplum kuruluÅŸları ile Åžanlıurfa Milletvekilleri baÅŸta olmak üzere çevre il milletvekilleri katılacaktır. Geceye sürpriz sanatçılar renk katacak, sıra gecesi eÅŸliÄŸinde çiÄŸ köfte ikramı yapılacaktır.” Dedi.
Resul Özdil


