Düziçi / Uzunbanı Mahallesi – Düziçi Kaymakamı Kadir Yurdagül, 04 Ekim 2008 tarihinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı emrinde görev yaparken Hakkari Aktütün Karakolu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.
Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Yurdagül, hal ve hatırlarını sorarak taleplerini dinledi. Aileyle samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede duygusal anlar yaşandı.
Kaymakam Yurdagül ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Şehitlerimiz, bu vatanın bağımsızlığı için en büyük fedakârlığı gösteren kahramanlarımızdır. Onların kıymetli aileleri bizlere emanettir. Devletimiz her zaman yanınızdadır.”
Şehit Selçuk Can’ın ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Kadir Yurdagül’e teşekkür etti.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.