Osmaniye
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.56
  • EURO
    32.84
  • ALTIN
    1982.3
  • BIST
    8757.66
  • BTC
    43248.04$

Milletvekili Seydi Gülsoy'un Girişimleri Sonuç Verdi Düziçi'de TMO Alım Merkezi Kuruluyor


Milletvekili Seydi Gülsoy'un Girişimleri Sonuç Verdi Düziçi'de TMO Alım Merkezi Kuruluyor
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Kaymakam Turgay İlhan'ın başkanlığında gerçekleştirilen önemli toplantıda, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile ilgili kritik kararlar alındı.

Toplantıya, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi, Ziraat Odası Başkanı Ünal Köksal ve TMO Bölge Müdürü katıldı.

Milletvekili Seydi Gülsoy'un Girişimleri Sonuç Verdi Düziçi'de Tmo Akım Merkezi Kuruluyor1Toplantının en önemli sonucu, Düziçi'ne bu yıl bir TMO alım merkezi kurulacağı ve en kısa sürede alım yapılacağı müjdesi oldu. Bu önemli gelişmenin arkasında, AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy'un yoğun temasları ve kararlı girişimleri bulunuyor.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Teşkilat Bayramlaşmasında (2)Gülsoy'un Yoğun Çabaları Sonuç Verdi

Milletvekili Seydi Gülsoy, TMO alım merkezinin kurulması için ilgili yetkililerle sıkı bir görüşme trafiği yürüttü ve sonunda bu sorunu çözüme kavuşturmayı başardı. Gülsoy, yaptığı açıklamada, "Düziçi halkımızın ve çiftçilerimizin her zaman yanındayız. TMO alım merkezinin ilçemize kazandırılması, tarımsal üretimde önemli bir adım olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Çiftçilerden Gülsoy'a Teşekkür

Bu önemli gelişme karşısında ilçedeki çiftçiler, Milletvekili Seydi Gülsoy'a teşekkürlerini iletti. Çiftçiler, Gülsoy'un çabaları sayesinde ürünlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde TMO'ya teslim edebilecek olmanın rahatlığını yaşıyor. Vatandaşlar "Milletvekilimiz Seydi Gülsoy'a, tarım sektörüne verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu girişim, çiftçilerimize büyük bir destek olacaktır," dedi.

Milletvekili Seydi Gülsoy'un Girişimleri Sonuç Verdi Düziçi'de Tmo Akım Merkezi Kuruluyor2

Ekonomik Kalkınmaya Katkı

Düziçi'ne yapılacak olan TMO alım merkeziyle birlikte tarım sektöründeki verimliliğin artması ve çiftçilerin ekonomik olarak daha iyi şartlara kavuşması hedefleniyor. Milletvekili Seydi Gülsoy'un bu girişimi, ilçedeki tarımsal kalkınmaya büyük katkı sağlayacak. 

Vatandaşlar "Düziçi'nde TMO alım merkezinin kurulması, tarımsal faaliyetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine olanak sağlayacak ve çiftçilerin ekonomik refahını artıracaktır. Bu önemli adımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!