Osmaniye
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.56
  • EURO
    32.84
  • ALTIN
    1982.3
  • BIST
    8757.66
  • BTC
    43248.04$

Osmaniye İyi Parti Adayı Koca: Kent iyi yönetilseydi aday olmazdım


Osmaniye İyi Parti Adayı Koca: Kent iyi yönetilseydi aday olmazdım
İYİ Parti Osmaniye Belediye başkan Adayı Alpaslan Koca, diğer adayların 3 yılda kenti bile tanıyamayacağını belirtti.

Kent merkezinde bulunan Köknar Cafe’de, basın mensuplarıyla buluşan Koca, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç, yaptığı selamlama konuşmasında, “Adayımız Alpaslan Koca’ya karşı halkımızın büyük bir teveccühü var. Bu nedenle seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, Osmaniye’ye umut olmak için yola çıktığını, göreve geldikleri andan itibaren kenti ayağa kaldıracak projelere imza atacaklarını söyledi.
31 Mart 2024 Mahalli idareler seçiminin Ankara’nın değil, Osmaniye’nin seçimi olduğunu ifade eden İyi Parti Adayı Alpaslan Koca, kente şehrül emini olmaya talip olduğuna dikkat çekti.

Seçimin Osmaniye halkı için büyük önem taşıdığını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

“Osmaniye’de iyi bir aday olsaydı zaten biz aday olmazdık. Yanlarında dururduk. Üç dönemdir bu şehrin durumu ortadadır. Belediyenin asli görevlerinden olan yol, su, çöp konularından çok büyük sorunlarımız var. Üç dönem de bu sorunları çözüme kavuşturmak için çok uzun bir dönemdir. Biz asla kopyala yapıştır yapmadık. Projelerimiz hazır. Bizler projelerimize 5 yılda tamamlayabileceğimiz projelerimizi koyduk. Bunlarda bu şehrin gerçekleridir. Artık sokakta ve bizlerde bir umutsuzluk başlamıştı. Biz inşallah 5 yılda hem hizmet yapacağız hem de bu kente umut ışığı olacağız. Ben ve ekibim bu şehrin idaresine damga vuracağız. Artık göç vermeye başladık. Bu anlamda Osmaniye’yi kaybedecek vakti kalmamıştır.

Bu şehirde bir yola suya muhtaç olmuşuz. Üzülüyorum. Bu kardeşiniz Osmaniye Belediyesinde iyi veya kötü 14 yıl idarecilik yapmış bir kardeşinizim. Hem sokakları hem de belediyeyi tanıyan bir kardeşinizim. Diğer aday arkadaşlar iyi insan olabilirler ama artık bu şehrin staj yapacak hali yok. Diğer aday arkadaşlar 3 yılda bu kenti tanıyamazlar. Bizim artık güzel ve yeni bir ekiple şehrimize hizmet etmemiz gerekiyor. Bu sebeple 31 Mart seçimleri bizim kaderimiz. Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor. Kendi kaderimizi belirleyeceğiz.”
Koca, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!